Ekimde 600 TL ye satılmıştı aliexpreste. Amazonda biraz daha fiyat düşmüş.
Ürün güzel ama alışmak da önemli. Benim logitech klavyem candır.Bu ürün bizim @İlteriş Yılmaz kardeşimizin tarzına uygun bence![]()
Renkler markalara göre değişiyor. Gateron kırmızı, Gateron pro kırmızı ve Gateron 2.0 kırmızı arasında bile ses farkı var. Bu klavyede Huano kırmızı var. Outemu, Jixian, Content gibi switchlerden çok daha iyi swicht. Zaten paylaşmamın sebebi bu switchler. Klavyede ışık olmadığı için pil ömrü çok uzun gidiyor.6-7 senedir mekanik klavye kullanıyorum. Bu tarzda bir klavyeyi de ofise gittiğimde kullanırım diye sanıyorum 3 sene önce almıştım, birkaç ay kullandıktan sonra arkadaşıma vermiştim.
Kırmızı anahtar olması sessizlik açısından iyi. Bendeki mavi anahtarlıydı, maviler çok gürültülü çalışıyor. Uzun süre kırmızı anahtar kullandım, bu senenin başında kahverengi anahtarlı bir Logitech'e geçiş yaptım. Eğer bu klavyeyi alma sebebiniz mekanik olmasıysa gidip bir tekno markette farklı anahtarları denemenizi öneririm. Her anahtarın karakteristiği farklı.
Kablosuz olması iyi fakat Bluetooth/2.4Ghz kalitesini bilemiyorum. Çoğu kullanıcı için sorun çıkarmayacaktır (bendeki klavye sorun çıkartmamıştı). Tek sıkıntısı AAA pille çalışıyor olması, 3-6 ay pil ömrü demişler, 3 aydan fazla gideceğini düşünmüyorum açıkçası.
Vay arkadaş neler neler öğreniyoruz , vallahi bilmiyordumEğer bu klavyeyi alma sebebiniz mekanik olmasıysa gidip bir tekno markette farklı anahtarları denemenizi öneririm. Her anahtarın karakteristiği farklı.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.