Neler yeni

NBKpro

mσdєrαtσr
Moderator
TV'de karşılaşılabilecek durumlar için ufak videolar çekmiştim, bilgilendirici olması açısından paylaşayım. Onvo üretimi bir TV'de (Fenoti-43250) çekmeme rağmen Wisdom Share'in görüntüdeki versiyonunu kullanan diğer TV'ler için de geçerlidir.
Başta Onvo grubunun L3 androidleri olmak üzere (150-250-350 serisi), Dijitsu ve Dreamstar gibi markaların bu Wisdom Share arayüzünü kullanan cihazlarında da geçerlidir.
Videoları izlerken, yorum, geri bildirimleriniz önemli, gerek burdan gerek YouTube üzerinden yardımcı olmaya çalışırım. Fakat şunu da hatırlatayım ki ben bir profesyonel değilim, evimde kullandığım TV bu ve telefonla çektiğim videolar, bir elimde telefon, diğer elimde kumanda şeklinde, bu yüzden video açısından kaliteli olmasa da içerik olarak kalitesine sizin karar vermeniz daha doğru olur. Ben kendi videolarım da dahil YouTube'daki bir çok videoyu 1.5x 2x gibi hızlarda izliyorum. Bu videoları da zaman kaybı olmaması açısından 1.5x'e almanız önerilir.

Hepsini ayrı ayrı başlıklar altında göndermek yerine tek başlıkta toplamayı ve eğer gelirse yenilerini de (bu) ilk mesaja eklemeyi düşündüm.

1- TV Açılışında Ana Menü (Smart Menüsü) - TV Modu ayarlama
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2- TV Renkleri Karışık / Ters Renkler (sıfırlama yaptıktan ya da yazılım yükledikten sonra) - VESA/Jeida ayarı, Bit Ayarı

3- Meraklısına TV Açılış Logosu Değiştirme (Boot Logo)
(Güncelleme, Tüm TV'lerde aynı açılış logosunu kullandıkları için 720 çözünürlükte bir dosya atmışlar, 1080 atınca da sorunsuz açıldı)

4- Ters Dönmüş Görüntüyü Düzeltme

5- Aging Mode / Aging View -- Takılı Kalan Renk Döngüsünden Çıkma

bir mesajda en fazla 5 medya içeriği olabiliyormuş bu nedenle diğer 2 videoyu ikinci mesaj olarak ekliyorum.

Son düzenleme:

NBKpro

mσdєrαtσr
Moderator
6- Youtube'da Oturum Açmak - Play Store'a Giriş - Google Uygulamalarında Oturum Açma Sorunu Çözümü
Bu video en işe yarar olanı diyebilirim. Farklı metotlar da var elbette fakat bu daha kolay geldi. Android uygulama ayarlarına girdikten sonrası basit zaten.

7- Kanal Düzenleme - Kanal Sıralama - TKGS Ayarı ve Kanal Listesi

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Web sitesi
atakumtesisat.net
Çok faydalı olmuş. hemen dükkana bir tane alıp açılış logosunu şirket logosu yapıyorum 🤣 yazgan ltd şti 😁 tv ürettik derim soran olursa öndeki logoyu da söküp😅

NBKpro

mσdєrαtσr
Moderator
abi gerçek diyorum benim samsun ankara yolunda 1 dönüm bir kapalı depom var burayı tv fabrikası yapabilir miyiz acaba 😅 ciddi soruyorum

Buyur usta

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Web sitesi
atakumtesisat.net

Buyur usta
ben bunu gerçekten yapacam. haber bekleyin 😁 adam akıllı bir logoyla depoda birkaç tane onvo 32152 var. açıp yapıcam bunu :hihi haber bekleyin 😅

NBKpro

mσdєrαtσr
Moderator
ben bunu gerçekten yapacam. haber bekleyin 😁 adam akıllı bir logoyla depoda birkaç tane onvo 32152 var. açıp yapıcam bunu :hihi haber bekleyin 😅

32152'de nasıldır bilmiyorum da 32150 olsa marka plakası aynı bu şekilde olurdu. Kırmızı işaretlediğim gibi alttan söküp ters çevirdim, daha güzel durdu. Hatta elimden gelse bunu siyah yapacağım daha güzel dursun diye. Yazıcıdan bu boyutta kağıt çıkarıp koli bandıyla üstünü kaplayınca cıncık gibi olur.

Ekli dosyalar

• IMG_20230512_105054_342.jpg
    IMG_20230512_105054_342.jpg
    61.9 KB · Görüntüleme: 1

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Web sitesi
atakumtesisat.net
32152'de nasıldır bilmiyorum da 32150 olsa marka plakası aynı bu şekilde olurdu. Kırmızı işaretlediğim gibi alttan söküp ters çevirdim, daha güzel durdu. Hatta elimden gelse bunu siyah yapacağım daha güzel dursun diye. Yazıcıdan bu boyutta kağıt çıkarıp koli bandıyla üstünü kaplayınca cıncık gibi olur.
ben yazıcıda siyah üstüne beyaz yazıyla yazacağım 😅 pvc makinesinden geçirim logoyu asarım 😁

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Web sitesi
atakumtesisat.net
TV'de karşılaşılabilecek durumlar için ufak videolar çekmiştim, bilgilendirici olması açısından paylaşayım. Onvo üretimi bir TV'de (Fenoti-43250) çekmeme rağmen Wisdom Share'in görüntüdeki versiyonunu kullanan diğer TV'ler için de geçerlidir.
Başta Onvo grubunun L3 androidleri olmak üzere (150-250-350 serisi), Dijitsu ve Dreamstar gibi markaların bu Wisdom Share arayüzünü kullanan cihazlarında da geçerlidir.
Videoları izlerken, yorum, geri bildirimleriniz önemli, gerek burdan gerek YouTube üzerinden yardımcı olmaya çalışırım. Fakat şunu da hatırlatayım ki ben bir profesyonel değilim, evimde kullandığım TV bu ve telefonla çektiğim videolar, bir elimde telefon, diğer elimde kumanda şeklinde, bu yüzden video açısından kaliteli olmasa da içerik olarak kalitesine sizin karar vermeniz daha doğru olur. Ben kendi videolarım da dahil YouTube'daki bir çok videoyu 1.5x 2x gibi hızlarda izliyorum. Bu videoları da zaman kaybı olmaması açısından 1.5x'e almanız önerilir.

Hepsini ayrı ayrı başlıklar altında göndermek yerine tek başlıkta toplamayı ve eğer gelirse yenilerini de (bu) ilk mesaja eklemeyi düşündüm.

1- TV Açılışında Ana Menü (Smart Menüsü) - TV Modu ayarlama

2- TV Renkleri Karışık / Ters Renkler (sıfırlama yaptıktan ya da yazılım yükledikten sonra) - VESA/Jeida ayarı, Bit Ayarı

3- Meraklısına TV Açılış Logosu Değiştirme (Boot Logo)
(Güncelleme, Tüm TV'lerde aynı açılış logosunu kullandıkları için 720 çözünürlükte bir dosya atmışlar, 1080 atınca da sorunsuz açıldı)

4- Ters Dönmüş Görüntüyü Düzeltme

5- Aging Mode / Aging View -- Takılı Kalan Renk Döngüsünden Çıkma

bir mesajda en fazla 5 medya içeriği olabiliyormuş bu nedenle diğer 2 videoyu ikinci mesaj olarak ekliyorum.
logoyu kabul etmiyor succes mesajı gelmiyor

NBKpro

mσdєrαtσr
Moderator
logoyu kabul etmiyor succes mesajı gelmiyor
İlginç :unsure: isim tam olarak aynı olmalı, dosya uzantısı da. Özellikle .jpg .jpeg farkına dikkat edilmeli. Görsel boyutu (çözünürlük) ve dosya boyutu (mb) da çok farklı olmamalı. Başka da aklıma bir şey gelmiyor