Neler yeni

WhatsApp Web Nedir? WhatsApp Web Giriş

İlteriş Yılmaz

Yol'dayız...
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.inceleriz.com
WhatsApp Web günümüzün en sık kullanılan uygulamalarından biridir. WhatsApp üzerinden gelen bir dosyayı bilgisayar ortamında görüntülemek istediğimizde, bir kırtasiyede çıktı almak istediğimizde veya bilgisayardayken telefonu elimize kalmak istemediğimizde sıkça başvurduğumuz uygulamalardan biridir. Biz de bu yüzden sitemizde rehber niteliğinde bir yazı kaleme aldık.

İlteriş Yılmaz

Yol'dayız...
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.inceleriz.com

Yelda Helvacı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
lise çağındakiler yine başını kaldırmıyor wp ,instgram pm lerinden aslında. @Adem Helvacı 2007-2008 yıllarında 10-15 arkadaş ile sohbetler yapıyorduk ,güzel günlerdi enerji bol hepimiz de :/ genciz tabi o zamanlar:)

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
lise çağındakiler yine başını kaldırmıyor wp ,instgram pm lerinden aslında. @Adem Helvacı 2007-2008 yıllarında 10-15 arkadaş ile sohbetler yapıyorduk ,güzel günlerdi enerji bol hepimiz de :/ genciz tabi o zamanlar:)
Bak kalplerimiz birmiş, Kaç gündür yoktun buralarda, tam seni etiketledim sen benden evvel yazmışsın kuzum.

Ya o çoklu sohbetler müthişti ama şu titretenler tayfasına gıcık oluyordum :D

İlteriş Yılmaz

Yol'dayız...
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.inceleriz.com
Bu adam daha ne yapsın, hep bi eleştiri hep bi eleştiri. :cautious:

İlteriş Yılmaz

Yol'dayız...
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.inceleriz.com
İşim gereği whastapp web i çok kullanıyorum eskiden tel pc e bağla tel den görüntü almaya çalış.Web uygulaması büyük kolaylık
Kesinlikle, ofise gelip bilgisayarı açınca ilk işim uygulamayı açmak oluyor.

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com

Tesla

Moderator
Moderator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Bir de gelmiş ''O zamanlar gençtik'' diyor. Hayır yani beni niy eyaşlandırdı kendisi ile birlikte onu anlamadım :kop

akşamevegiremeyenadomodeis/on :kiskis
Daha durun onbeşimizdeyiz mihrap gitmiş olabilir ama minber yerinde :kiskis

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com

İlteriş Yılmaz

Yol'dayız...
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.inceleriz.com
Bir de gelmiş ''O zamanlar gençtik'' diyor. Hayır yani beni niy eyaşlandırdı kendisi ile birlikte onu anlamadım :kop

İkiniz de hala gençsiniz deyip konuyu kapatayım o zaman :hihi

Yelda Helvacı

Süper Moderatör
Süper Moderatör

yaşlar 20 lerdi o zamanlar gençecik yeldayım , tabi seni bilemedim 30 ların sonu :haha
Çok eğlendik, çok güldük, çok insan tanıdık o yıllar. Cidden harikaydı bizim için. Nasıl olmasın biz olduk o yıllar seninle :love:

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
yaşlar 20 lerdi o zamanlar gençecik yeldayım , tabi seni bilemedim 30 ların sonu :haha
Çok eğlendik, çok güldük, çok insan tanıdık o yıllar. Cidden harikaydı bizim için. Nasıl olmasın biz olduk o yıllar seninle :love:
O yüzden Messenger bile başka güzel 🥰

İlteriş Yılmaz

Yol'dayız...
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.inceleriz.com
İşin ilginç yanı, MSN'in yaptıkları şeyleri bugün ne Whatsapp ne de Telegram yapabiliyor. En basiti msn den istediğimiz yazı tipini ve rengini seçebiliyorduk ve o yazı tipi karşı taraftan da görünüyordu. Titreşim diye birşey vardı titreşim yolluyorduk. Telefonda aslında dürtme gibi olabilir hatta titreşim telefonlarda çok elzem ve yapılmıyor. İstediğimiz gibi nickname koyabiliyorduk altına yazı yazıyorduk hatta ne dinlediğine kadar görünüyordu. İşin daha da güzel yanı istediğin smiley emojiyi kendin yapabiliyordun. Buna klavyeden kısayol atayabiliyordun öyle karşı tarafa giderdi. En basiti 2006 7 lerde yaptığımız şeyleri bugün hiçbir mesajlaşma uygulamasından yapamıyoruz. Microsoft'un da bu konuda salaklığı vardı. Skype denilen sistemi satın aldı ve msn'in fişini çektiler. ki çektikleri dönemde günlük 320 milyon aktif kullanıcısı varmış öyle bir dönemde çekilmişti. Bugün telefonda bilgisayarda tablette her yerde msn olabilirdi gene klasik microsoft'un sancıları yüzünden gitti.
Evet, çok geniş özelliklere sahipti. Bir mesajlaşma uygulamasından beklenen ne varsa yapabiliyordu neredeyse. Facebook dönemine denk gelmişti biraz aslında. Facebookun en aktif olduğu dönemde MSNden vazgeçildi. Zannımca sosyal medya platformlarının mesajlaşmanın yanında birden çok işlevi yerine getirebilmesiyle rekabet edemeyeceklerini düşündüler. Halbuki dediğin gibi bir süre sonra WhatsApp Facebook'un önüne geçip bu açığı telefonlarda kapatmaya başladı. Facebook akıllılık edip WhatsApp'ı o zaman için mantığın almadığı bir paraya satın aldı. Ama bir vizyonla satın aldılar. Yıllarca hiç para kazanmadıkları halde. (En azından biz öyle zannediyoruz.)