- Web sitesi
- www.inceleriz.com
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Ellerine sağlık ustacım.[Gizli içerik]
Cihazda sorun yoksa yazılımı denemeyin.Cihaz logo vs kalma durumları için full yazılımGüncellemeyi nasıl yapıyoruz?
Mrb 01.07.2022 de teknosa üzerinden tcl 55c728 tv aldım 01.08.2023 de ölüp pixel fark ederek 02.09.2023 günü servisi aradım ve değişim istedim ancak garantinin ilk 6 ayı değişim talebi olduğunu sonrasında tamir 21 is gunun de geçerse değişim olduğunu söylendi 25.10.2023 günü TV mi sağlam bir şekilde servise teslim ettim merkeze gönderilmek üzere paneli değişeceği söylendi 03.11.2023 günü servisi tv nin durumu sorduğum da kırık olarak geldiğini ve merkeze çözüm için mail gönderildiği söyledin ben hem onlara hemde müşteri hizmetleri arayarak değişim istediğimi söyledim daha dönüş olmadı bana burda bana servis değişim fişi verse bile ki bunu servisin kendisini değiştirmesi gerekiyor muadil bir model ile yoksa ben fiş ile teknosaya gidip değişim için muadil tv mi istemeliyim ancak ben 55c728 tcl modelin olmadığını biliyorum yüksek ihtimal bana teknosa para iadesi diyecek ben burda nasıl bir yol izlemeliyim sizce tam hakkım nedir hakem heyetine başvuru da yaptım iyi günler[Gizli içerik]
@Adem HelvacıMrb 01.07.2022 de teknosa üzerinden tcl 55c728 tv aldım 01.08.2023 de ölüp pixel fark ederek 02.09.2023 günü servisi aradım ve değişim istedim ancak garantinin ilk 6 ayı değişim talebi olduğunu sonrasında tamir 21 is gunun de geçerse değişim olduğunu söylendi 25.10.2023 günü TV mi sağlam bir şekilde servise teslim ettim merkeze gönderilmek üzere paneli değişeceği söylendi 03.11.2023 günü servisi tv nin durumu sorduğum da kırık olarak geldiğini ve merkeze çözüm için mail gönderildiği söyledin ben hem onlara hemde müşteri hizmetleri arayarak değişim istediğimi söyledim daha dönüş olmadı bana burda bana servis değişim fişi verse bile ki bunu servisin kendisini değiştirmesi gerekiyor muadil bir model ile yoksa ben fiş ile teknosaya gidip değişim için muadil tv mi istemeliyim ancak ben 55c728 tcl modelin olmadığını biliyorum yüksek ihtimal bana teknosa para iadesi diyecek ben burda nasıl bir yol izlemeliyim sizce tam hakkım nedir hakem heyetine başvuru da yaptım iyi günler
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.