Şöyle diyor paketin ayrışmasında sorun diyor video aynısını yaptım.Adem bey bilginizeOnvo 55F900 APK YÜKLEME
NASİL YAPILIYOR
Onvo 55F900 APK YÜKLEME
NASİL YAPILIYOR
Merhaba, yüklemek istediğiniz uygulamayı yazarsanız, yarın ofisteki 55F900 de deneyip sorunun ne olduğuna bakabilirim eğer isterseniz.Şöyle diyor paketin ayrışmasında sorun diyor video aynısını yaptım.Adem bey bilginize
Merhaba, yüklemek istediğiniz uygulamayı yazarsanız, yarın ofisteki 55F900 de deneyip sorunun ne olduğuna bakabilirim eğer isterseni
Hah konunun bileni de geldi hoş geldiMuhtemelen cihaza uyumsuz ya da uyumsuz olduğunu düşündüğü için öyle bir hata veriyor. Aynı uygulamanın farklı bir sürümünü deneyin. TV uygulaması varsa mutlaka TV için olan versiyonunu deneyin.
"Aptoide TV" uygulamasının deneye deneye yeniden eskiye bir sürümünü çalıştırabilmiştim. Aynı şekilde telefonda da olabiliyor.Hah konunun bileni de geldi hoş geldi![]()
Adem bey öncelikle söyle diyeyim. Instagram da sizi seyrettim dediğiniz gibi programı yükledim. Sonra flash bellekMerhaba, yüklemek istediğiniz uygulamayı yazarsanız, yarın ofisteki 55F900 de deneyip sorunun ne olduğuna bakabilirim eğer isterseniz.
Tamam aynı şekilde kontrol edeceğim. sonra @NBKpro ile istişare eder size cevap dönerim.Adem bey öncelikle söyle diyeyim. Instagram da sizi seyrettim dediğiniz gibi programı yükledim. Sonra flash bellek
gördü sizin oradaki Google Chrome APK yüklemeye çalıştım o hatayı verdi sonra da NETV GOLD Onu demedim aynı hatayı verdi.
Teşekkür ederim Sizlerden haber bekliyorum .Tamam aynı şekilde kontrol edeceğim. sonra @NBKpro ile istişare eder size cevap dönerim.
Bir küçük düzeltme yapayım yanlış anlaşılma olmasın.Teşekkür ederim Sizlerden haber bekliyorum .
Aklıma geldi .Adem bey sıkıntı değil.Fakat daha önce size bahsetmiştim size hatırlarsanız aldığım onvo 55f900 TV ekranlarının sol köşede içten lekeler var demiştim o öyle kaldı servis çok duyarsız kaldı onvo dan da hiç bir dönüş yapılmadı.Bir küçük düzeltme yapayım yanlış anlaşılma olmasın.
Bugün pazarmış, ofise yarın geçeceğim bilginiz olsun.
Adem bey baktınız mı APK YÜKLEME konusunuBir küçük düzeltme yapayım yanlış anlaşılma olmasın.
Bugün pazarmış, ofise yarın geçeceğim
bilginiz olsun.
Merhaba; Sizin izlediğiniz video şu mu acaba?Aklıma geldi .Adem bey sıkıntı değil.Fakat daha önce size bahsetmiştim size hatırlarsanız aldığım onvo 55f900 TV ekranlarının sol köşede içten lekeler var demiştim o öyle kaldı servis çok duyarsız kaldı onvo dan da hiç bir dönüş yapılmadı.
Adem bey baktınız mı APK YÜKLEME konusunu
Öncelikle teşekkür ederim.benim flaş bellek fat 32Ben pc de uygulamayı indirip FAT32 ile formatlanmış boş bir bellek içerisine yazılımı yerleştirip tv ye taktım, aşağıdaki şekilde ilerledik, takribi 1 dakikada yükleme işlemi bitti program açıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 657Ekli dosyayı görüntüle 658Ekli dosyayı görüntüle 659Ekli dosyayı görüntüle 660Ekli dosyayı görüntüle 661Ekli dosyayı görüntüle 662Ekli dosyayı görüntüle 663Ekli dosyayı görüntüle 664Ekli dosyayı görüntüle 665Ekli dosyayı görüntüle 666Ekli dosyayı görüntüle 667
Öncelikle teşekkür ederim.benim flaş bellek fat 32 acaba ben eksik birşey mi yapıyorum. Bilemedim sizin yüklediginiz link i atabilir misiniz
Öncelikle teşekkür ederim.benim flaş bellek fat 32 acaba ben eksik birşey mi yapıyorum. Bilemedim sizin yüklediginiz link i atabilir misiniz
Teşekkür ederim güncelleme istedi.
Ben pc de uygulamayı indirip FAT32 ile formatlanmış boş bir bellek içerisine yazılımı yerleştirip tv ye taktım, aşağıdaki şekilde ilerledik, takribi 1 dakikada yükleme işlemi bitti program açıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 657Ekli dosyayı görüntüle 658Ekli dosyayı görüntüle 659Ekli dosyayı görüntüle 660Ekli dosyayı görüntüle 661Ekli dosyayı görüntüle 662Ekli dosyayı görüntüle 663Ekli dosyayı görüntüle 664Ekli dosyayı görüntüle 665Ekli dosyayı görüntüle 666Ekli dosyayı görüntüle 667
Teşekkür ederim.Tabi ki
Bilgisayarıma indirip tv ye kurduğum apk yı drive alanıma yükledim sizin için.
İndirme linki aşaıda
netvgoldv7.apk
drive.google.com
Tamam oldu çok teşekkür ederim.sizlere iyi çalışmalarTeşekkür ederim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.