- Web sitesi
- www.youtube.com
Evet arkadaşalar, konuyu açtım sebebi kişisel deneyimlerimi paylaşmak ve arkadaşını getir kampanyası ile karşılıklı indirim alabilmek 
Davet kodu ; netspeed fiyat sebebi ile ayrıldım
Öncelikle tarifimden bahsetmek isterim;
2022 ULTIMATE

100 mbps dowland, 8 mbps uplad dır. Modemin kablosuzunu iptal ederek router üzerinden akış sağlıyorum ve çok yüksek hızlar rahatlıkla alıyorum.
_____________________________________________________________________________________
Faturalarım genelde şu şekildedir;

Arkadaşını getir kampanyası ile indirimli bir sağlayıcı kullanmış oluyorum.
_____________________________________________________________________________________
şu anki hat teknik durumum;

genel olarak sürekli verimli kullanım sağlamaktayım.
Aylık trafik verilerim şu şekilde gerçekleşiyor;

Kişisel fikirlerimden de söz ötmek isterim;
Öncelikle ttnet te bazı sorunlar nedeni ile türknete geçiş sağladım, güzeldi ama bir sorunda müşteri hizmetleri olmadığı için derdimi anlatamıyordum. Ardından millenicom a geçtim durum değişmedi internet güzeldi ama bir sıkıntıda ulaşabileceğim kimse olmuyordu.
Bende en sonunda ttnete geri dönecektim ki, Arkadaşını getir kampanyası ile netspeede geçtim, aldığım hız ortalamaydı, bende müşteri hizmetlerini aradım güncelleme yaptılar ve o günden sonra birdaha kendileri ile hiç görüşmedim
çünkü gerek kalmadı, asus modemimin kablosuz bağlantısını iptal ederek xiaomi mi 4a router ile hızımı 2 ye katlıyarak kablosuz nerede ise 60-70 mgbit hızlara ulaştım. Kablolu şekidle ise 80-85 mgbit leri görmekteyim. Aslında apartman kablolama kesitleri çok önemli çünkü ince bir tel kullanmışlar bu nedenle tam verim alamasam bile benim işimi her türlü gören bir sağlayıcı ile tanışmış oldum, o günden beridir de mutlu mesut anlaşıp gidiyoruz 
Davet kodu ;netspeed fiyat sebebi ile ayrıldım
Davet kodu ; netspeed fiyat sebebi ile ayrıldım
Öncelikle tarifimden bahsetmek isterim;
2022 ULTIMATE

100 mbps dowland, 8 mbps uplad dır. Modemin kablosuzunu iptal ederek router üzerinden akış sağlıyorum ve çok yüksek hızlar rahatlıkla alıyorum.
Faturalarım genelde şu şekildedir;

Arkadaşını getir kampanyası ile indirimli bir sağlayıcı kullanmış oluyorum.
şu anki hat teknik durumum;

genel olarak sürekli verimli kullanım sağlamaktayım.
Aylık trafik verilerim şu şekilde gerçekleşiyor;

Kişisel fikirlerimden de söz ötmek isterim;
Öncelikle ttnet te bazı sorunlar nedeni ile türknete geçiş sağladım, güzeldi ama bir sorunda müşteri hizmetleri olmadığı için derdimi anlatamıyordum. Ardından millenicom a geçtim durum değişmedi internet güzeldi ama bir sıkıntıda ulaşabileceğim kimse olmuyordu.
Bende en sonunda ttnete geri dönecektim ki, Arkadaşını getir kampanyası ile netspeede geçtim, aldığım hız ortalamaydı, bende müşteri hizmetlerini aradım güncelleme yaptılar ve o günden sonra birdaha kendileri ile hiç görüşmedim
Arkadaşını Getir Kampanyası, davet kodunuz ile referans olarak Netspeed’e kazandırdığınız her bir yeni abonelik için 12 aylık fatura dönemi boyunca hem sizin hem de arkadaşınızın her faturasında 10’ar TL indirim hakkı kazanmanızı sağlayan bir kampanyadır.
Bende sizin ve kendim için indirim olsun diye davet kodumu paylaşmak istedim.Davet kodu ;netspeed fiyat sebebi ile ayrıldım
Size özel referans kodunuz ile davet etmiş olduğunuz arkadaşınız davet kodunu abonelik başlatırken başvuru esnasında 444 0 217 Numaralı Başvuru Hattı üzerinden satış temsilcimize beyan etmesi veya web sitemiz üzerinde yer alan abone başvuru formunu doldururken “referans kodu” alanına B6B8PL kodunu yazmanız yada söylemeniz yeterlidir
işin güzel yanı, taahhüt yok, bu nedenle istediğiniz zaman sözleşmeyi iptal edebilirisniz.
Son düzenleme: