3360 sensör varmış. Yorumları güzel. Değerlendirilebilir.
Abi bilmediğim için soruyorum, bu sensör konusu acaba oyuncular için mi önem teşkil ediyor?3360 sensör varmış. Yorumları güzel. Değerlendirilebilir.
Evet abi hızlanma ve ivmelenme değerleri var. Ne kadar yüksek olurlarsa oyuncuların tepkilerini doğru orantılı olarak daha iyi aktarıyor. Şuan en iyi sensör Razer mouselarda var. Cobra Pro, Viper V2 Pro ve Deathadder V3 modellerinde. Focus Pro 30K olarak geçen sensör. 750 IPS hızlanma. 70G ivmelenme değerleri.Abi bilmediğim için soruyorum, bu sensör konusu acaba oyuncular için mi önem teşkil ediyor?
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım abi. Çok detay bilmesem bile işin mantığını az çok biliyorum diyebilirim.Vay arkadaş detaylara bak. O kadar uzak kalmışım ki PC dünyasından, sayende bilgilerimi güncelleme şansı bulacağım o nedenle sana anlamsız gelebilecek bazı srular sorabilirim paylaşımlarının altında kardeşim![]()
Bu 3360 sensör den rog gladius 2 de varmıdır Acaba çok anlamıyorum elim biraz büyük olduğu ve görünüşü için tercih etmiştim oyun oynama huyumda yok3360 sensör varmış. Yorumları güzel. Değerlendirilebilir.
Gladius 2 nin 5 6 versiyonu var. Origin var origin FPS var Core var. Düz Gladius II var. Origin ve origin FPS te 3360 var. Core modelinde 3327 var.Bu 3360 sensör den rog gladius 2 de varmıdır Acaba çok anlamıyorum elim biraz büyük olduğu ve görünüşü için tercih etmiştim oyun oynama huyumda yok
Anladım kardeşim teşekkür ettim.Gladius 2 nin 5 6 versiyonu var. Origin var origin FPS var Core var. Düz Gladius II var. Origin ve origin FPS te 3360 var. Core modelinde 3327 var.
Normal bir kullanıcı için en ideal mouselardan biri zaten. Bu tip durumlarda oyun oynamayan kullanıcılar sensörden çok ele oturuşuna ve tutuşuna göre mouse seçmeli zaten. Ne kadar rahat o kadar iyi.Anladım kardeşim teşekkür ettim.
Bendeki fps olarak geçiyor ozaman p502 model kodlu.
Kutuda yada internette sensör bilgileri yazmıyor verdiğin bilgiler çok değerli emeğine sağlık![]()
Çok doğru bundan önceki mause küçük geliyor du elimin ortasında ağrılar oluyordu dediğin gibi ele oturması uzun kullanımda rahatlık oluyor.Normal bir kullanıcı için en ideal mouselardan biri zaten. Bu tip durumlarda oyun oynamayan kullanıcılar sensörden çok ele oturuşuna ve tutuşuna göre mouse seçmeli zaten. Ne kadar rahat o kadar iyi.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.