Neler yeni

Satın Alma Önerisi LG 6665ur91006la vs SAMSUNG 65Q60C

serdarsatir

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35000
Marka Model Bilgisi
LG ve samsung
LG 6665ur91006la vs SAMSUNG 65Q60C bu iki tvyede baktım vatanda bir kısım quantumd dot nedeniyle samsun bir kısım ise LG sınıf olarak daha iyi diye LG yi önerdi çok arada kaldim Samsung başlangıç seviye LG daha iyi dediler ama çok guvenmedim yardımcı olur musunuz?

@Adem Helvacı
@Murat ALA

Son düzenleme:

serdarsatir

Yeni Üye
Yeni Üye
EPEYDE BENDE ÖYLE GÖRDÜM AMA BİRİ SERİNİN BAŞLANGIÇ SEVİYESİ DİĞERİ SERİSİNİN EN SON SERİSİ DEDİLER SADECE QLED FARKI VAR DEDİLER BENDE TAM ANLIYAMADIM

furkan1907

Meraklı
Yeni Üye
Hocam herkesin göz zevki farklıdır Lg gözünüze dada güzel geldiyse onu alın Lg daha doğal renkler sunar doğaya yakın insan gözünün göreceği şekilde
Samsungda biraz daha canlı renkler kullanılır

ArGoDa

Meraklı
Meraklı
Tcl 65c745 ide listenize alın derim, diğer 2 model edge Led iken tcl Full array local dimming, 2 model 60hz tcl 120hz en azından bütçenizin hakkını alabilirsiniz diye düşünüyorum.

furkan1907

Meraklı
Yeni Üye

dzhan

Meraklı
Yeni Üye
Bunlara alternatif olarak bu var birde. Ben aslında 65UR91006 siparişi verdim ama duruma göre iptal edebilirim çok fark varsa

LG'nin UHD dediği ekran aslında dümdüz basit LED ekranlardır. QNED ise normal LED ekranlara göre daha iyi ve daha yeni bir panel teknolojisidir. Parlaklık, renk skalası, renk canlılığı, kontrast gibi konularda normal LED ekranlara göre daha iyidir. Aslında QLED diye geçer ama LG'de QNED olarak isimlendirilmiş. Bahsi geçen iki farklı seri televizyon arasında teknik olarak devasa fark olacağını sanmıyorum ama siz yine de araştırın ve büyük para verip yıllarca kullanacağınız bir ürün için acele etmeyin. Ben şahsen QNED olanı alırdım, nitekim evimde de Vestel'in QLED bir televizyonunu kullanıyorum ve memnunum. OLED ekran alınmayacaksa genelde en iyi seçenek QLED almak oluyor.

Son düzenleme: