Neler yeni

Teknik Soru Kurutma mak. çamaşır toplaması

irfanbora

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Samsung
Herkese Merhaba,

Çok enteresan bir soru ile karşınızdayım :)

Kurutma makinasında nevresim takımlarını kuruturken bir süre sonra çarşaf, yorgan ve yastık kılıfları iç içe geçiyor ve adeta yuvarlak bir top gibi birleşiyorlar. Sonrasında kazan haliyle döndüğü için bir süre sonra kazanın üst kısmından alt kısmına doğru düşmesiyle sert bir sallantı ve ses oluşturmaya başlıyor. Makinayı durdurup nevresim takımını ayırıyorum sonra tekrar devam ediyorum programa. Bunu engellemenin bir yolu varmıdır acaba ? Bir de kurutma topları kullanmak yararlı olur mu ?

Teşekkürler,

Beril

Baretli Moderatör
Moderator
Kurutma topları giysilerde bir nebze işe yarıyor. Yani kullananlar beğeniyor. Ben kullandım beğenmedim. Nevresim olayında da tek çözüm az nevresim atmak. Dediğiniz gibi özellikle de lastikli çarşaf varsa içinde dolanıyor, ses ve sallantı yapıyor. Nevresimlerin de dışı kuruyup sensör "Ben kurudum" dediği için programı bitiriyor ve içi ıslak kalıyor. Açıp tekrar çalıştırmaya geçince de bir kısmı sıcak ve kuru olduğu için program yine "Ben kuruyum" dediği için programı bitiriyor. Bu kez süreli kurutma ile sensörü devre dışı bırakıp kurutmaya çalışıyorum.

Maalesef tek çözümü, az nevresim atmak.

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Kurutma topları giysilerde bir nebze işe yarıyor. Yani kullananlar beğeniyor. Ben kullandım beğenmedim. Nevresim olayında da tek çözüm az nevresim atmak. Dediğiniz gibi özellikle de lastikli çarşaf varsa içinde dolanıyor, ses ve sallantı yapıyor. Nevresimlerin de dışı kuruyup sensör "Ben kurudum" dediği için programı bitiriyor ve içi ıslak kalıyor. Açıp tekrar çalıştırmaya geçince de bir kısmı sıcak ve kuru olduğu için program yine "Ben kuruyum" dediği için programı bitiriyor. Bu kez süreli kurutma ile sensörü devre dışı bırakıp kurutmaya çalışıyorum.

Umuyorum ki bu kurutma makinesi mevzusu da Air Fryer ürünler gibi olmaz Berilcim :(
Çok uzun yıllardır kurutma makinesi sistemi bir türlü istendiği gibi tam oturmadı.

Beril

Baretli Moderatör
Moderator
Umuyorum ki bu kurutma makinesi mevzusu da Air Fryer ürünler gibi olmaz Berilcim :(
Çok uzun yıllardır kurutma makinesi sistemi bir türlü istendiği gibi tam oturmadı.
Abi ikisini de kullanıyorum. Faydalarını da sıkıntısından daha fazla gördüm. Bu cihazın bir kapasitesi var ve şu anki teknolojiyle yapabilecekleri belli. Gelip de ona kapasitesinin üzerinde yük yüklersem işini de yapamaz üstüne bana külfet de olur. Ben de ne onu üzüyorum ne kendimi.

irfanbora

Yeni Üye
Yeni Üye

Çok şükür makinamın kurutmasıyla ilgili sorun yaşamadım , sürede yazan ne ise ona göre programı bitiriyor. Mecburen ayrı ayrı atacağız. Çok teşekkürler

Beril

Baretli Moderatör
Moderator
Çok şükür makinamın kurutmasıyla ilgili sorun yaşamadım , sürede yazan ne ise ona göre programı bitiriyor. Mecburen ayrı ayrı atacağız. Çok teşekkürler
Sürenin aynısı olarak bitiriyorsa çamaşır miktarı çoktur aslında. Uygun kurutmada süreyi kısaltırlar. Kırışıklık problemi yaşarsanız miktarı da azaltabilirsiniz. Süreyi kısaltacağı için iki seferde kurutma yapsa bile zaman olarak zararınız olmayacaktır.