Bu mesaji 19.07 de yazmışsın değiştir benceKolay gelsin abi

Bu mesaji 19.07 de yazmışsın değiştir benceKolay gelsin abi
19.67 yok napalımBu mesaji 19.07 de yazmışsın değiştir bence![]()
Hahahhaahhahhahhhah19.67 yok napalım![]()
Abi sel haberleri felaket ben de farkındayım ama diğer yandan tüm bunların kısmen de olsa barajlara olumlu etkisi olması geliyor aklıma.Arkadaşlar siz tşörtten monta geçtiniz biz kombiye geçtik artık,ın yani istanbulda kar yağsa ne olacak en fazla 3 gün kuru soğuk ama bu sene allah,tan bu sıralar iyi yağmur yağdı ben memnunum zira susuzluk yaşayabiliriz bunun yazı var kışı var yani hem berekettir toprağı olan çifçilerimize,de iyi gelmiştir yağmur herkese selamlar,sevgiler istanbuldan.![]()
Günaydın kuzum.Günaydın hepimize mutlu bir gün olsun
Afiyet olsun abim. Güneşli İstanbul'dan selamlarr. Bu adamın şark görevi birmedi mi
2-3 akşamdır yakıyoruz bizde kombileri. Ankara iyi soğuttu. Bugün bir parça güzel hava.Arkadaşlar siz tşörtten monta geçtiniz biz kombiye geçtik artık,ın yani istanbulda kar yağsa ne olacak en fazla 3 gün kuru soğuk ama bu sene allah,tan bu sıralar iyi yağmur yağdı ben memnunum zira susuzluk yaşayabiliriz bunun yazı var kışı var yani hem berekettir toprağı olan çifçilerimize,de iyi gelmiştir yağmur herkese selamlar,sevgiler istanbuldan.![]()
Buradayım ama hayaletim.
MükemmelEkli dosyayı görüntüle 9527
Günüm seninle aydı yine bir bahara uyandım, sonra baktım ortalık kışa dönmüş![]()
Neyi hayal ettinBuradayım ama hayaletim.
Yok abi, hayalet gibiyim. YohumNeyi hayal ettin![]()
Neyse en azından yok olmayı hayaletmişsinYok abi, hayalet gibiyim. Yohum![]()
Hasta olmayalım valla. Bir de onu çekemem.Neyse en azından yok olmayı hayaletmişsin
Havalar oynuyor bu aralar dengemizle, bakalım hayırlısı.
Burdayız ama değilizYok abi, hayalet gibiyim. Yohum![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.