Aha sağlık konusunda benden daha saçma fikirlere sahip birisi daha varmış en azından bunu görmeden ölmedim![]()
Benim kanımı alamıyorlar. Ya tansiyonum fırlıyor, ya bayılıyorum. O nedenle kan vermemek için çok değişik fikirler üretebilirim

Aha sağlık konusunda benden daha saçma fikirlere sahip birisi daha varmış en azından bunu görmeden ölmedim![]()
Yanlış anlamazsan, sen biraz değişik bir dostumuzsun anladığım kadarıylaBenim kanımı alamıyorlar. Ya tansiyonum fırlıyor, ya bayılıyorum. O nedenle kan vermemek için çok değişik fikirler üretebilirim![]()
Yanlış anlamazsan, sen biraz değişik bir dostumuzsun anladığım kadarıyla![]()
Yaaaaa şu kovid aşısını olmuşumdur ama bir de bana sorOldum olası iğneden çok korkarım ben. İlkokulda ve lisede de tüm iğnelerden kaçtım ben. Hayatımda çok az iğne olmuşumdur![]()
Yaaaaa şu kovid aşısını olmuşumdur ama bir de bana sor![]()
Yaşım 32 de bence iyi ya sınırda kaldım o zaman 408 ile. Biraz daha giderim varSağlık eğitimi almadım hehangi bir uzmanlığım da yok önce onu belirteyim deyaşını bilmiyorum ama benim yaşıma göre çıkan sonuc 600 civarı ve bana normal değerler. 200 400 arasına ilaç veriyorlar. Sağlık ocağında bile kan tahlili yapılıyor artık, işlemler kolay ilerliyor.
Yurtdışında yaşıyorum doktora gittim dedim sabahları yorgun uyanıyorum ve eklem ağrılarım var. D vitamini kullan dedi. Dedim Türkiyede tam kan bakıldığında normaldi, sen kullan boşver dediD, b12, omega 3 ve magnezyum malesef hep takviyelerle alınmak zorunda. Keşke doğal yollar yeterli olsaydı. Evet haklısınız 200 gibi çıkanlar emzimleyemediği varsayıldığından dodex vuruluyorlar genelde.
D vitamini IU değeri ile alınıyor. Belli bir hesap kitap yapılarak alınması lazım. Aksi halde ya düşer ya da çok artıp zehirlenme yapabilir. Kompleks vitaminler çok faydalı değil ve kanserojen olduğu söyleniyor. Vitaminler rastgele alınmamalı, eksik olanları yerine koymak gerek. Kan testi vermeniz en doğrusu. Bir de yorgunluğun binbir türlü sebebi olabilirYurtdışında yaşıyorum doktora gittim dedim sabahları yorgun uyanıyorum ve eklem ağrılarım var. D vitamini kullan dedi. Dedim Türkiyede tam kan bakıldığında normaldi, sen kullan boşver dediBiraz evvel araştırmalarım sonucu aşağıdaki complex b vitaminini sipariş ettim bakalım etkisi ne olacak
B100 Complex Ultra Strength Timed Release - Bonus Size, Non-GMO, Gluten-Free https://a.co/d/5i357fU
Söyledimde kan testi yapılmıyor dedi. D vitamini doktor 2000 IU önerdi biz 1000 alıyoruz.D vitamini IU değeri ile alınıyor. Belli bir hesap kitap yapılarak alınması lazım. Aksi halde ya düşer ya da çok artıp zehirlenme yapabilir. Kompleks vitaminler çok faydalı değil ve kanserojen olduğu söyleniyor. Vitaminler rastgele alınmamalı, eksik olanları yerine koymak gerek. Kan testi vermeniz en doğrusu. Bir de yorgunluğun binbir türlü sebebi olabilir![]()
D vitamini en az 50 olmasi gereken is 70-80 arasi. Eger yeterli seviyede ise idame dozu gunluk 1500 IU civarı olmali.Söyledimde kan testi yapılmıyor dedi. D vitamini doktor 2000 IU önerdi biz 1000
eğer reklam olarak algılamazsanız önerim venatura ürünlerini almanız. ayrıca venatura sadece eczane üzerinden satış yapar, internet ortamında olanlar gerçek değildir. kendi sitelerinde sadece tanıtım var, satış yok.
bu arada belli bir yaştan sonra dışardan almanız gereken destek ürünler içinde D vitamini (D3K2), B12, B6, olmazsa olmaz (kişiye özel) magnezyum, çinko, omega 3 diye uzayıp giden liste var. kolay gelsin![]()
![]()
O zaman öğrenYahu bir doktor olarak benim uzmanlık alanım olmadığı için bir fikir belirtmeye ben çekiniyorum ama konudaki mesajları şöyle bir okudum da aman aman. Aman diyeyim 10 kişiden 1'inin başına gelir geri dönüşü olmayan sorunlar yaşarsınız. Uzmanlık alanınız olmayan tıbbi meselelerde bu şekilde kendince bilgilendirici açıklamalar yapmak yasal olarak suçtur arkadaşlar bilginiz olsun. Boşu boşuna başınıza bela almayın derim![]()
O zaman öğren
O zaman söylediklerimden hangisi yanlis soyleyeceksin. Gerisi bos laf. Biz de ogrenelim doğrusu bakalimŞu tarz bir yaklaşım cevap vermeye değmez ama yine de cevap vereyim. Sen niye üzerine alındın onu da anlamadım. Bilmediğimden değil, uzmanlık alanım olmayan konularda insanlara bir şey önermem şöyle yapın demem. Az bilen çok konuşuyor bizim memlekette.
Birincisi sen nasıl konuşacağını öğreneceksin, ondan sonra doğrusunu öğrenmeye çalışacaksın anladın ? Senin gibilere doğrusunu öğretmeye kim uğraşsın, ister doğru bil ister yanlışO zaman söylediklerimden hangisi yanlis soyleyeceksin. Gerisi bos laf. Biz de ogrenelim doğrusu bakalim
TwtBirincisi sen nasıl konuşacağını öğreneceksin, ondan sonra doğrusunu öğrenmeye çalışacaksın anladın ? Senin gibilere doğrusunu öğretmeye kim uğraşsın, ister doğru bil ister yanlı
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.