Ah
Aha sabah kahvaltılık nevale çıkmış. Maşallah, bereketli olsun
Birol usta bizim hatun güneşten köşe bucak kaçırıyor domatesi, nasıl vazgeçtiririz senceAh
Kızarıpta koparmayalım diye kaçırıyorsun domatları. Ben hiç su vermiyorum şu an, bayağı tuttu çiçekler domatı.Birol usta bizim hatun güneşten köşe bucak kaçırıyor domatesi, nasıl vazgeçtiririz sence![]()
Hah işte ben de onu anlatmaya çalışıyorum, En ücra köşelere koyup su da vermiyor sen söylemişsin diye. Garibim kendi kendine bi rşeyler yapmaya çalışıyor domat fidesiKızarıpta koparmayalım diye kaçırıyorsun domatları. Ben hiç su vermiyorum şu an, bayağı tuttu çiçekler domatı.
Domat güneş ister zaten
Su vermesin, ama güneş şart. Yapraklar büzülürse su versin. Ölmeyecek kadar yaniHah işte ben de onu anlatmaya çalışıyorum, En ücra köşelere koyup su da vermiyor sen söylemişsin diye. Garibim kendi kendine bi rşeyler yapmaya çalışıyor domat fidesi![]()
Ya kuzum benim, derdi domat yemek değil ki maksat Domat yetiştirmiş olsunGüneşe koydum aa iftira
Acelem yok yavaş yavaş gelsin domat![]()
Evett kokusu yeterYa kuzum benim, derdi domat yemek değil ki maksat Domat yetiştirmiş olsun![]()
![]()
![]()
Sabah baktım güneşe çıkartmışsın artıkEvett kokusu yeter
TomateeezzzBaşlığı aktif gördükçe aklıma gelen;Ekli dosyayı görüntüle 5349
Oyy süperEkli dosyayı görüntüle 5355
Ekli dosyayı görüntüle 5357
Hep Domat mı olacak, birazda Karpuz görsel paylaşalım
Yatak karpuzEkli dosyayı görüntüle 5355
Ekli dosyayı görüntüle 5357
Hep Domat mı olacak, birazda Karpuz görsel paylaşalım
Ado ların bahçeden dir buuu
Seki yayla da bize 1 saat uzaklıkta .
Usta karpuza kabak kısmını anladım aşılamalarını da bu nedir yahuAdo ların bahçeden dir buuu
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.