Neler yeni

DAEWOO 65DA75U01 Smart UHD Led TV Teknik Özellikleri

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
DAEWOO 65DA75U01 Smart UHD Led TV Teknik Özellikleri merak edenler için sitemizde yayınlanmıştır.
65DA55UA11 ile 65DA75U01 modelleri panel kasa kozmetik led blu anlamında yanı fakat anakartları ve dolayısı ile işletim sistemleri farklı modellerdir.

mehmetappak

Yeni Üye
Yeni Üye
Ellerinize sağlık. Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Üstadım yönlendirmede panel özellikleri gözüküyor ama panellerin hangi firmaya ait olduğuna dair bir bilgi içermiyor. Son zamanlardaki incelemelerde böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Acaba bu veriler girilmiyor mu yoksa bende bir problem mi var? çözemedim.
Saygılar.

mkabak

Yeni Üye
Yeni Üye
DAEWOO 65DA75U01 Smart UHD Led TV Teknik Özellikleri merak edenler için sitemizde yayınlanmıştır.
65DA55UA11 ile 65DA75U01 modelleri panel kasa kozmetik led blu anlamında yanı fakat anakartları ve dolayısı ile işletim sistemleri farklı modellerdir.

Merhaba Adem bey ben bu ürünlerin panel üretici olsun yada ips mi va panel mi bilgisini yazdığınız yazılarda göremedim kaçırdığım bir şey mi var acaba ?

Hakan

Süper Üye
Araştırmacı
UV2A panel denmiş. Oradaki sekmeye tıklayınca panelin üreticisinin ve panele ait bilgilerin olduğu bir sayfa açılıyor. Panel üreticisi SHARP'a dayanıyor denmiş. IPS veya VA olup olmadığı konusunda ben de bir yazı bulamadım. Ekrana iki parmak darbesi ile anlaşılabilir. :)