Neler yeni

Satın Alma Önerisi Çamaşır Kurutma Makinesi

mehmet_5658

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
22000
Marka Model Bilgisi
HOOVER/SAMSUNG/BOSCH
Merhabalar çamaşır kurutma makinesi almayı planlıyorum. Birkaç model belirledim. Hangisini tavsiye edersiniz?

1. Hoover NDPEH9A3TCBEXMSS
2. Samsung DV90BB5245AEAH
3. Bosch WQG24100TR

Arçelik/Beko grubunda ürünlerin genelinde paslanmaz çelik yerine paslanmaz sac kullanılması bir problem yaratır mı?

Cam kapak veya plastik kapak kurutma da önem arz ediyor mu?

Kondensör önünde filtre olanlar var olmayanlar var, hangisini tavsiye edersiniz?

Murat ALA

Moderator
Moderator
Merhabalar çamaşır kurutma makinesi almayı planlıyorum. Birkaç model belirledim. Hangisini tavsiye edersiniz?

1. Hoover NDPEH9A3TCBEXMSS
2. Samsung DV90BB5245AEAH
3. Bosch WQG24100TR

Arçelik/Beko grubunda ürünlerin genelinde paslanmaz çelik yerine paslanmaz sac kullanılması bir problem yaratır mı?

Cam kapak veya plastik kapak kurutma da önem arz ediyor mu?

Kondensör önünde filtre olanlar var olmayanlar var, hangisini tavsiye edersiniz?
Samsung alınabilir o listede. Ek olarak Arçelik 950 KWG ya da Arçelik 1210 KM alınabilir. İkisi de çelik kazandır.

oguzts

Yeni Üye
Yeni Üye
Hocam arcelik 940 kmi,930 kmi ve 920 kmw arasında hangisini tercih edersiniz?

zevzekadam

Yeni Üye
Yeni Üye
Hoover marka bu cihazı Evimde kullanıyorum. Üzerinde bulunan programları hiç kullanmıyoruz biz. Telefon uygulamasında kurutma tercihleri kısmı var akıllı kurutma ile kumaş türü, eşya türü vs seçiyorsunuz ve o kendisi size uygun programı veriyor. Başlatabiliyorsunuz. Ben fiyat/performans odaklı baktım ve zamanında fiyat olarak çok daha uyguna geldiği için tercih ettim. 1 sene geçti sürekli kullanıyoruz ve pişman etmedi. Su haznesinin kapakta olması sorun yaratır mı diye düşündüm ilk etapta fakat hiç sorun olmadı. Filtrelerin temizliği hayli kolay zaten.

loreen07

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, Arçelik 950 KWG kurutma makinesi ile ilgili olarak fikirlerinizi merak ediyorum. Bu modelde Hibrit kurutma teknolojisi kullanıldığı belirtiliyor ve enerji tüketimi diğer modellere göre 100 kwh kadar daha düşük ve enerji sınıfı A+++ ancak bu modelle ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Ya da bu modeli kullanan kişiler varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Murat ALA

Moderator
Moderator
Hocam 900 kw vardı bayi de hani eğer mi sadece tasarruf ise aralarında 10 bin fark.var

Şimdi bu kurutma makinesini alayım mı yoksa bunu iptal edip yine sizin tavsiyeniz olan 950 kwg mi alayım hani pek.bir çark uok ise
Aldıysanız hayırlı olsun. 950 KWG, çelik kazan ve hibrit kurutma sistemli. 900 KM galvaniz kaplama kazan.

Murat ALA

Moderator
Moderator
Merhaba, Arçelik 950 KWG kurutma makinesi ile ilgili olarak fikirlerinizi merak ediyorum. Bu modelde Hibrit kurutma teknolojisi kullanıldığı belirtiliyor ve enerji tüketimi diğer modellere göre 100 kwh kadar daha düşük ve enerji sınıfı A+++ ancak bu modelle ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım. Ya da bu modeli kullanan kişiler varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Instagram'da paylaşım yapan ablalarımızdan 3-4 tanesi kullanıcı deneyimlerini video çekmişler izledim memnundular. Şu anda kurutma makinesi alsam bende bu modeli alırdım beğeniyorum bu modeli.

Beril

Baretli Moderatör
Moderator
Instagram'da paylaşım yapan ablalarımızdan 3-4 tanesi kullanıcı deneyimlerini video çekmişler izledim memnundular. Şu anda kurutma makinesi alsam bende bu modeli alırdım beğeniyorum bu modeli.
Bu ablaların videolarını gönder de bakayım. "Gerçekten" mantıklı bir kullanım mı yapıyorlar merak ettim 😂 😂

danyelbyksk

Yeni Üye
Yeni Üye
@Murat ALA @Beril @Adem Helvacı merhaba, linkteki samsung kurutma makinesini tavsiye eder misiniz? İndirim ile kendi sitesinde 18 bin tl ye iniyor.