- Web sitesi
- www.inceleriz.com
Belli zamanlarda başımız derde girer evimizdeki tüm ürünler ile, makinelere reset atmak, test moduna girip sorunun ne olduğunu görmek istediğimizde bilmemiz gereken kombinasyonlar var, bunları bu başlık altında zaman içerisinde toplamaya çalışacağım.
Arçelik Piano Tuş dediğimiz modellerde Test moduna girmek için AÇMA KAPAMA / SIKMA ve İLAVE SU tuşlarına aynı anda almanız test moduna girmeniz için yeterli olacaktır.

Daha sonra ekranda E simgesini göreceksiniz

Bu noktada BAŞLA BEKLE tuşuna bastığınızda aşağıda ikinci adıma geçtiğini göreceksiniz.

BAŞLA BEKLE tuşuna bir kere daha ve bir kere daha bastığınızda 4 üncü adıma geçip test modunu başlatmış olacaksınız.

Bu noktada kazan yavaşca dönmeye başlar, Başla Bekle tuşuna tekrar basıyoruz, buraa kazan duracak.
Bu noktadan sonra her bastığınızda adım adım ilerleyeceksiniz, mesela 6 ıncı adıma geldiğinizde sıkma testi yapacak.
7 su alma testi ön yıkama
8 Su alma testi ana yıkama
9 Su alma testi yumuşatıcı
11 Yıkama fonksiyonu ancak bu bölümde kazanın su ile biraz dolmasını bekler tamburu çevirmek için.
12 Tahliye pompası
Burada tahliye bitince başa döner, siz tekrar BAŞLA BEKLE tuşuna basın
Tüm fonksiyonlardan başarılı şekilde geçti ise zaten makinenizde sorun yoktur.
Test nodundan çıkmak için AÇMA KAPAMA tuşuna uzun süreli (Takribi 3-5 saniye) basılı tutun, ürün kapandığında test modundan çıkmış olacaksınız.
Arçelik Piano Tuş dediğimiz modellerde Test moduna girmek için AÇMA KAPAMA / SIKMA ve İLAVE SU tuşlarına aynı anda almanız test moduna girmeniz için yeterli olacaktır.

Daha sonra ekranda E simgesini göreceksiniz

Bu noktada BAŞLA BEKLE tuşuna bastığınızda aşağıda ikinci adıma geçtiğini göreceksiniz.

BAŞLA BEKLE tuşuna bir kere daha ve bir kere daha bastığınızda 4 üncü adıma geçip test modunu başlatmış olacaksınız.

Bu noktada kazan yavaşca dönmeye başlar, Başla Bekle tuşuna tekrar basıyoruz, buraa kazan duracak.
Bu noktadan sonra her bastığınızda adım adım ilerleyeceksiniz, mesela 6 ıncı adıma geldiğinizde sıkma testi yapacak.
7 su alma testi ön yıkama
8 Su alma testi ana yıkama
9 Su alma testi yumuşatıcı
11 Yıkama fonksiyonu ancak bu bölümde kazanın su ile biraz dolmasını bekler tamburu çevirmek için.
12 Tahliye pompası
Burada tahliye bitince başa döner, siz tekrar BAŞLA BEKLE tuşuna basın
Tüm fonksiyonlardan başarılı şekilde geçti ise zaten makinenizde sorun yoktur.
Test nodundan çıkmak için AÇMA KAPAMA tuşuna uzun süreli (Takribi 3-5 saniye) basılı tutun, ürün kapandığında test modundan çıkmış olacaksınız.