Aras Kargo Sorunları Bölümümüz Açılmıştır
Cem yılmaz geldi aklımaBurayı yıkarlar![]()
Mesaj doğru ulaşmışCem yılmaz geldi aklıma![]()
Biraz düzenledim oraları.Bu kargoların alt bölümleri var aynı bu şekil TVBox bölümününde alt kategori bölümleri olmalı Lisanslı TVBox'lar, Lisanssız TVboxlar, TVBox incelemeleri, TVBox Arıza Destek, TVBox yazılım Rom, TVBox apk'lar gibi tek yerde tek konu olunca hepsi çorba gibi oluyor düzenli olmalı herkes aradığnı bulsun kaç ay önce söylemiştim sadece bir bölüm açıldı.
@İlteriş Yılmaz ilgilenirsen sevinirim..
Fazla fark olmamış ama neyse hertürlü konu açılır sorun yok eldekilerle idare etmesini bilmeli insan yavaş yavaş alt konular vs açılır baştan düzenli olsa ilerde konuları taşımakla uğraşılmazdı ortaya karışık olsun..Biraz düzenledim oraları.![]()
Aaaallederiz beaaaaFazla fark olmamış ama neyse hertürlü konu açılır sorun yok eldekilerle idare etmesini bilmeli insan yavaş yavaş alt konular vs açılır baştan düzenli olsa ilerde konuları taşımakla uğraşılmazdı ortaya karışık olsun..
Nasıl fark etmedi ya.Fazla fark olmamış ama neyse hertürlü konu açılır sorun yok eldekilerle idare etmesini bilmeli insan yavaş yavaş alt konular vs açılır baştan düzenli olsa ilerde konuları taşımakla uğraşılmazdı ortaya karışık olsun..
Tamam şimdi olmuş kontrol etmeden cevap verdik bir iki eksik var sonra ekleriz..Nasıl fark etmedi ya.Lisanslı lisanssız diye ayırdım, yazılım diye ayırdım. Sorunlar ve çözümler diye ayırdım.
![]()
HallederizTamam şimdi olmuş kontrol etmeden cevap verdik bir iki eksik var sonra ekleriz..![]()
Muğla şubesi Akyaka'dan başlayıp Köyceğiz'e kadar kargo getirmiyor! Diğer tüm firmalar kargo getirir. En son Ulaştırma bakanlığına yazacağım belki çözüm buluruz.Aras Kargo Sorunları Bölümümüz Açılmıştır
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.