Neler yeni

75U9520 Mat Panel Vestel'de Panellere İlave Geldi

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Günaydın Dostlar;
Biliyorsunuz sizlere daha önce Vestel de MAT PANEL ile üretilmiş bir model olduğunu şu konu ile duyurmuştum.
Üründeki MAT PANEL CSOT ile halen devame diyor olsa da yeni panel kodları üretime dahil edildi, Bu da ister istemez sizlerin bu modeli satınalması durumunda mat panel denk gelme olasılığını düşürecektir. O nedenle u model özelinde alışverişinizi mağazadan yapmanız yani görerek almanız ve hatta gördüğünüz ürünü almanız veya illa ki internet alışverişi yapacaksanız mutlaka seri numarası ile teyit almanız gerekmekıtedir.

CSOT dışındaki BOE panelde F70 haricinde F90 ve F91 kodları da sisteme dahil edildi ancak bu paneller yine %1 antiglare olduğu için sizleri uyarma gereği duydum :ok

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Seri numarasiyla teyit edin dediniz Seri numaraları ne olmalı hocam mat paneli bulmamiz icin
Sevgili @Vesteloji nin belirttiği gibi bu şekilde bir liste yok, sizin satın alacağınız tv nin seri numarasını sorgulatmanız gerekir ustalarımıza.

maykoloji

Yeni Üye
Yeni Üye
Günaydın Dostlar;
Biliyorsunuz sizlere daha önce Vestel de MAT PANEL ile üretilmiş bir model olduğunu şu konu ile duyurmuştum.
Üründeki MAT PANEL CSOT ile halen devame diyor olsa da yeni panel kodları üretime dahil edildi, Bu da ister istemez sizlerin bu modeli satınalması durumunda mat panel denk gelme olasılığını düşürecektir. O nedenle u model özelinde alışverişinizi mağazadan yapmanız yani görerek almanız ve hatta gördüğünüz ürünü almanız veya illa ki internet alışverişi yapacaksanız mutlaka seri numarası ile teyit almanız gerekmekıtedir.

CSOT dışındaki BOE panelde F70 haricinde F90 ve F91 kodları da sisteme dahil edildi ancak bu paneller yine %1 antiglare olduğu için sizleri uyarma gereği duydum :ok
Merhaba, bugün bahsettiğiniz modelin n11'deki bir ilanına soru olarak paneli sordum ama bana böyle bir cevap verdiler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231122_210719_Gmail.jpg
    Screenshot_20231122_210719_Gmail.jpg
    58.4 KB · Görüntüleme: 10