Neler yeni

5000 Dost ve Daha Fazlası

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
21 Şubat 2023. Bayağıdır forum ayaklarından uzaktım. Bakayım abilerimiz neler yapıyor ediyorlar diye Tavsiye Forumu'na girdim. Bir takım tatsız olaylar yaşanmış. Adem ve İlteriş abilerimiz inceleriz.com ve forum.inceleriz.com sitelerimizi açmışlar kendi ayakları üzerinde bir oluşum kurmuşlar. Bende 565. üye olarak foruma üye olmuş ve ilk mesajımı yazmışım. Ne bileyim böyle büyük ve kalender insanlardan oluşacak bir aile ortamımız olacak, ne bileyim bir forumun yönetiminde ve idaresinde görev alacağım. Sohbet muhabbet eder kendi çapımızda insanlara bilmedikleri konular hakkında yardımcı olmaya çalışırım diyordum. Ama bu büyük ailenin bir ferdi olmak varmış önümüzde. Allah bizleri birbirimizden ayırmasın. Nice 50.000, 500.000'lere.
Bazı insanlar vardır, girdikleri ortamda farklılıklarını belli eder ve bir ışık verirler.
Biz de bir gün bi baktık, forumda ışık saçan birileri dolanıyor, sen de onlardan birisiydin kardeşim :)

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Forum açıldığından beri hiçbir hayırlı konu açamayan, sorunlu gelen ürünlerin değişimi ile uğraşıp @Adem Helvacı abiyi rahatsız eden üyenizden Selam! :)
Şu dolap da hallolsa güzel konulara mesaj bırakacaz inş 😂
Bir de şöyle bak konuya.
Sen yaşadığın bu tecrübelerden hareketle öyle büyük bir deneyim sahibi oluyorsun ki, yakın gelecekse bu yaşadıklarından hareketle kılavuz olacaksın insanlara :ok
Ayrıca bizler burada dertlerimiz, sorunlarımız ve mutluluklarımızla birlikte aile olmayı başarabiliyoruz :love:

O zaman sabah çayı gelsin :cay

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Vay be, 5000 kişi olmuşuz. Böyle güzel bir ortamda bulunmak gerçekten büyük bir şans. Karantina zamanı "ya bu adam da her şeye sallıyor" diye izlemeye başladığım videoların sonucunda buraya kadar geldim. Başlığa biraz göz attım da forumculuk tarihinden bahsedilmiş. Bende yok öyle bir şey, ama forumcunun krallarıyla birlikte aynı platformdayım şuan.

Ben sayılara takılmayı sevmiyorum fazla, birkaç saatliğine üye olup giden 100.000 üye yerine, burada gerçekten var olan 1000 üye çok daha iyidir diye düşünüyorum. Gerçekten kısa zamanda güzel adımlar attığımıza inanıyorum.

Bunun kaynağı İlteriş ve Adem Abilerimdir. Kendileri hiçbir zaman bana burada "şunu söyleme" "bunu konuşma" "böyle de" "onu yapma" gibi şeyler demedi. Hiçbir zaman neden yaptın ya da neden yapmadın diye sormadı. İşte bu yüzden de ben bu ailenin ufak bir parçası olmayı çok seviyorum.

Çok yakında "İnceleriz Forum'u da 1 yaşında"
O değil de senin avatar niye yok oldu? :kiskis

İyi ki varsınız kardeşim, sizlerle güzel burası :ok

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Bilgi öğreten forumdaşlara da selam olsun.

Yaşanan olaylardan ders çıkarılacak,
konuları okurken reklamların rahatsız etmediği,
Anlaşılır cümlelerin en çok olduğu, yormadığı,
Nice üye ve dostlukların ortamın sağlıklı büyümesine,
Hep dertlerin yanında memnuniyet yazılarının çoğaldığı başlıklar

Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.
Hiçbir desteğini esirgemeyen siz güzel gönüllülere de selam olsun. :ok

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
forumlardan önce yahoogroups daha çok teknik bilgilerden yararlanıyordum.

MiRC yapan yazılımcıyı beğeniyorum. Geçen 2000lerde derlediği sürüm windows 10da çalıştıranı görmüştüm.

İstenirse bir yazılım sonsuz çalıştırılıp, yüklenebiliyormuş.
Halen Manic Miner oyununu emulatör ile bilgisayarda oynayan birisi için güzel nostaljik bir bilgi bu :D
Boulder Dash
Manic Miner
Beach Attack
Harrier Attack
River Raid
ve daha niceleri :D

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
3 aydır aranızda olmama rağmen bana kattıklarınız okadar fazlaki; bilinçli,araştıran,öğrenen,keşfeden bir insanmışım halbuki ben. Ama kullanmıyormuşum bu özelliğimi sayenizde keşfettim. Herkese ayrı ayrı Adem abiyede ayrıca teşekkür ediyorum bu işe gerçekten emek vermiş büyük bir adamsın abi Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin ☺️👏🏼

Bir sonraki hedef 50.000 inşaallah 💪🏼
İnan bana, içinde bu ruhu barındıranlar kendisini belli ediyor gerçekten.
İlk mesajlarını ve soru sorma tarzını hatırlıyorum, daha o zaman bugünleri görmüştüm desem abartı olmaz :D

Snein tarzını senden önce dostumuz @muhammet göl de yine görmüştüm :giggle:

İyi ki buradasınız çünkü forum sizlerle güzel :ok

REMZİ96

Süper Üye
Araştırmacı
İnan bana, içinde bu ruhu barındıranlar kendisini belli ediyor gerçekten.
İlk mesajlarını ve soru sorma tarzını hatırlıyorum, daha o zaman bugünleri görmüştüm desem abartı olmaz :D

Snein tarzını senden önce dostumuz @muhammet göl de yine görmüştüm :giggle:

İyi ki buradasınız çünkü forum sizlerle güzel :ok
Çok teşekkür ediyorum abi güzel düşüncelerin için saygılar ☺️♥️

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Daha nice 5000’lere. Bu forumdan öğrendiğim çok şey oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bizi bu çatıda birleştirdiğiniz için.
Varlığınız ile bizleri mutlu ettiğiniz için biz teşekkür ederiz :ok

Caner Ergin

İnce Eleyen
Araştırmacı
Bir de şöyle bak konuya.
Sen yaşadığın bu tecrübelerden hareketle öyle büyük bir deneyim sahibi oluyorsun ki, yakın gelecekse bu yaşadıklarından hareketle kılavuz olacaksın insanlara :ok
Ayrıca bizler burada dertlerimiz, sorunlarımız ve mutluluklarımızla birlikte aile olmayı başarabiliyoruz :love:

O zaman sabah çayı gelsin :cay
Abi gerçekten bu platform olmasa kendimi bu sorunlar karşısında çok yalnız hisseder daha üzülürdüm. iyi ki varsınız :)

bartu

Araştırmacı
Kadim Üye

H.YILDIRIM

İnce Eleyen
Kadim Üye
Daha nice 5.000,50.000,500.000 lerde olmak dileğiyle.Ben de öğrenmenin yaşı yoktur diyerek zaman oldukça üye olduğum forumlarda bilmediklerimi öğreniyorum,bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.Emeği geçenlere selam olsun.:bye:clap2

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.inceleriz.com
Daha nice 5.000,50.000,500.000 lerde olmak dileğiyle.Ben de öğrenmenin yaşı yoktur diyerek zaman oldukça üye olduğum forumlarda bilmediklerimi öğreniyorum,bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.Emeği geçenlere selam olsun.:bye:clap2
Gülen yüzünüz hiç solmasın, varlığınız daim olsun :love::cay