Neler yeni

tv seçim rehberi 2023

1. Ömergrpnr

Teknik Soru Tcl tvlerde ambilight teknoloji yapmak

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle uzun araştırmalar sonucu 58p635 model tvyı alacagım sayın @Murat ALA ve sayın @Adem Helvacı abilerim sayesinde. Bu tvlere ambilight teknoloji yapmak mümkünmü phiılpsin teknolojileriyle uyumlumudur kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim.
  2. Ömergrpnr

Satın Alma Önerisi Hangi tv?

Selamuun aleyküm forum sakinleri. Bir kac haftadır tv almak ıcın arastırmalar yapıyorum fakat hala net olarak kafamda bir tv belirmedi. @Adem Helvacı abimin videolarını izledim bilgim oluştu biraz. Yaklasık 10 12 bın arası tv arıyorum. Salonda koltuk ve tv arası 3 metre. Genelde karasal yayın...
  3. S

Satın Alma Önerisi 39-43 İnç Arası TV Tavsiyesi

Selamlar Adem Abi. 39 İle 43 inc arası televizyon araştırıyorum. Almayı düşündüğüm birkaç ürünü sana sormak istiyorum. Aşağıdakiler dışında da öneriye de açığım Adem abi. 1- Techwood 43F01 : Vestel üretimi olması iyi. Ama akıllı özelliği yok. 2- Next YE-42020GG4 3- Axen AX39HDAL13 4-Woon...
  4. İlteriş Yılmaz

TV Seçim Rehberi 2023 - Hangi Televizyonu Almalıyım ? Tv Satın Alma Rehberi

TV Seçim Rehberi 2023 - Hangi Televizyonu Almalıyım ? Tv Satın Alma Rehberi başlığı bizim geçtiğimiz aylarda oluşturduğumuz bir başlık. Ancak hem ürünlerin hala piyasada var olması hem de temel mantığın hep aynı kalacak olması sayesinde konu güncelliğini koruyor. Bu nedenle televizyon...