Neler yeni

65pus8807

1. C

Satın Alma Önerisi Philips 65PUS8807 ile 65PUS8887

Merhabalar, Geçen 55-65 inch önerisi için konu başlığı açtığımda Philips 65pus8807 ve TCL C önerilmişti. Philips 65pus8807 serisi stoklarda bitmek üzere ve bugün bir AVM'de Bosh bayisine Philips 65pus8807 modelini sordum onun olmadığını ama 2023 üretim Philips 65pus8887 olduğunu iletti. Forumda...
  2. D

Satın Alma Önerisi Televizyon Önerisi

Merhabalar. Rica etsem bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz ? Ben Vestel 55o9900 oled televizyonu 20.000'e aldim ama izlerken 60 fps görüntüler dışında bant yayınları, diğer prime video, youtube videoları olsun özellikle hızlı görüntülerde nesnenin etrafında beyazlaşma ve kasmalar oluyor diye...
  3. O

Philips 65 pus 8807 tv hangi panel ve kaç çipli bir tv?

@Adem Helvacı hocam paneli detaylı bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. Adem Helvacı

Philips 65PUS8807 Tüketici Montaj Geri Bildirimi, Servis Teşekkürü

İşimiz marka karalamak veya markalara satış yaptırmak değil malum. Bizim işimiz tüketicinin DOĞRU ÜRÜN ve KALİTELİ HİZMET kavramlarına rahatlıkla ulaşabilmesi için altyapı oluşturulması konusunda sosyal medya baskısı oluşturmak :) Antalya PHILIPS Yetkili Servisi CAN TEKNİK ve Kıymetli Teknik...
  5. Z

Satın Alma Önerisi 65QN90B Hakkında

Selamlar, daha önce iki model sormuştum 65PUS8807 ve 65X90K, araştırma yaparken 65QN90B ile karşılaştım. PS5 oynamak, İPTVden maç, Netflix Amazondan dizi izlemek için kullanıcam. Normalde bütçemin üstünde ama QLED için değebilir sanki bütçeyi aşmak. Görüşleriniz nelerdir acaba?
  6. Adem Helvacı

Ürün Karşılaştırma 65x90k 65pus8807 arasinda kararsiz kaldim tavsiyeniz nedir?

Zahid Bilal Özgen Merhaba; Bütçe durumunuz konusunda net bir bilgim yok ancak Philips den bir ürün değerlendireceksek eğer, PML serisi mesela PML9507 çok zorlar mı acaba ekonomik olarak?