Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Çeyiz için 6 ay sonra kullanmalık bir televizyon arayışım var bütçem 20.000 tl eğer değecekse +%15 falan daha verebilirim.
Evimizde kullanmış olduğumuz televizyon 32D5000 tahminimce 10 sene önce falan aldık ve görüntüsünden çok memnunum, özellikle siyahlar çok net, bulutlanma yok...
Öncelikle herkese iyi forumlar.
Forumdan çok istifade ediyorum, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 10-15 gündür tv arayışım sürüyor.
Hocalarımızın tavsiyesi ve incelemesi üzerine bazı modeller belirledim fakat yine de bazı tereddütlerim olduğu için yardım rica etmek için konu...
Önceki televizyonum 49UA9800'ün panel arızası vermesi sebebi ile Vestel tarafından onarımının yapılamadığı söylenip birebir 50QA9700 ile değişimi teklif edildi. 55QA9700 ü de aradaki 3400₺ farkı ödeyerek verebileceklerini söylediler ben de kabul ettim. Vestel'e buradan çok teşekkür ediyorum...
Merhabalar TV alma arefesindeyim. Aslında düne kadar Vestel 55QA9700 alma konusunda kararlıydım. Ancak dün AVM de teknoloji mağazalarını gezince TCL55C645 biraz aklımı çeldi. Renkler daha canlı siyahlar ise gerçekten siyahtı. İki cihaz hakkında bilgisi olan varsa artıları eksileri nelerdir...
Merhabalar, televizyon almayı düşünüyorum. Özellik filtrelemesi yaptığımda bu iki ürün gözüme iyi gözüktü. Hangisini seçmeliyim karar veremediğim için sizlerin fikirlerini almak istedim. Benzer özellikteki televizyon önerilerine açığım. Televizyonların güncel en ucuz fiyatları Vestel 17149₺ ve...
Adem Abi Merhabalar, yeni bir TV alma arifesindeyim Qled almak istiyorum, TV izleme açım karşıdan izliyorum salonum dikdörtgen oyun maç ve flim. aşırı bir TV alışkanlığı yok zaman buldukça takılıyorum, fiyat aralığım 20 bin gibi çok bütçe'de ayırmak istemiyorum eski TV LG 55LF650V modeliydi...
Atlama seçeneklerine erişmek için youtubeden izleyebilirsiniz.
Giriş çıkış Portları;
HDMI IN 3
USB 2
SCART yok
OPTIC OUT 1
ETHERNET GİRİŞİ VAR
DAHİLİ UYDU ALICISI
KULAKLIK ÇIKIŞI
1 CI+ Modül GİRİŞİ
USB CLONNING YOK
PVR READY YOK
Bağlantı ve Smart Özellikleri;
WI FI VAR
BLUETOOTH VAR...
Selam Dostlar 👋
Vestel 55UA9090 modelini vestel yetkili satıcıdan aldım horoz lojistik ile geleceğini ve servis tarafından buqün kurulum yapılacağı söylendi.
Dikkat etmem gereken veya talep etmem gereken bir durum test ettirme vs. gibi varmıdır.
Aslında
55QA9700 de aklımdaydı lakin nasip bu...
Sevgili Gökay Merhaba; Yazını satır satır okudum, seni gayet iyi anlıyorum ve en azından bakış açılarımızın ortak noktada bululabilmesi ve farklı bir görüş olması adına önce senden Samsung 60BU8000 model ürünü bir incelemeni rica ediyorum ancak bu televizyonu incelerken panelin üreticisi ve COF...